• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Opening Hudson’s Bay Company in voormalig V&D pand Den Haag

07 september 2017

Op 7 september 2017 heeft Hudsons Bay een vestiging geopend in het voormalig V&D pand in het centrum van Den Haag. ABC Nova is in opdracht van IEF – Bouwfonds (de gebouweigenaar / belegger) betrokken geweest als project- en bouwmanager voor de totale herontwikkeling.

De herontwikkeling is gestart in 2015. V&D was op dat moment nog niet failliet maar het V&D filiaal werd wel gerenoveerd en verkleind. Toen V&D eind 2015 failliet ging heeft ABC Nova samen met de gebouweigenaar een nieuw herontwikkelingsscenario opgezet waarbij het gebouw grondig aangepakt en toekomstbestendig gemaakt moest worden. Om dit te realiseren is het gebouw voorzien van een nieuwe gevel in Travertin met aluminium gevelpuien. De eerst nog gesloten gevel is heeft hierdoor een open en aantrekkelijke uitstraling gekregen. Het enorme gebouw is gefaseerd opgeleverd en in gebruik genomen. Zo opende in november 2016 de winkelketen Decathlon, in maart 2017 Stradivarius en in mei 2017 Guess een winkel in het voormalig V&D pand. Ondertussen werd er nog hard door gewerkt aan de nieuwe gevel en de winkelruimte voor Hudson’s Bay Company.

Na een 2 jaar durend intensief ontwikkelproces met vele betrokken partijen, een compacte bouwplaats en actuele retail ontwikkelingen is op 7 september 2017 het warenhuis van Hudson’s Bay Company geopend. Daarmee is er een toekomstbestendig gebouw met een mooie uitstraling aan de binnenstad van Den Haag toegevoegd.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Opening Hudson’s Bay Company in voormalig V&D pand Den Haag
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.