• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Real Estate Career Day

26 april 2018

Op 25 april vond de 24ste editie van het grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten plaats: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft. abcnova is al vele jaren hoofdsponsor van BOSS.

De RECD is dé dag waarop studenten op praktische wijze kunnen proeven aan de vastgoedwereld en persoonlijk in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven.

abcnova verzorgde tijdens deze dag twee business cases (waar 17 studenten per sessie aan deelnamen) waarbij de studenten in de huid kropen van de adviseurs en project managers van abcnova. Ze moesten de gemeente ervan overtuigen een bestemmingsplan door te voeren. Dit verliep middels een voorbereidingsronde en een rollenspel met vragenronde en pitch. Ook waren er 1 op 1 speed dates met studenten en stonden we met onze informatiestand op de bedrijvenmarkt. 

We hebben enthousiaste en talentvolle young professionals ontmoet en kijken terug op een mooie en zinvolle Real Estate Career Day. Tot volgend jaar! 

recd3

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Real Estate Career Day
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.