• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Ron Bouwman aangesteld als Business Unit Manager Zorg bij abcnova

30 september 2019

Ron Bouwman is gestart als Business Unit Manager Zorg bij abcnova. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het verder vormgeven, aansturen en uitbreiden van het team met de focus op zorgvastgoed. Voor abcnova is zorgvastgoed een belangrijk speerpunt. Of het nu gaat om (academische) ziekenhuizen, zorgcentra of commercieel zorgvastgoed, wij geloven dat huisvesting een positieve bijdrage moet leveren aan de kwaliteit van de zorg.

Ron is een proces- en projectmanager met bijna 30 jaar ervaring in gebieds- en vastgoedontwikkeling vanuit zorginstellingen, corporaties, gemeenten en projectontwikkelaars/beleggers.

Driss Aarab, directeur abcnova, over de aanstelling van Ron: “Wij zijn blij met de komst van Ron in onze organisatie. Door zijn focus op zorgvastgoed en zijn ervaring kunnen wij onze positie in die markt versterken.”

“Ik vind het heerlijk om te werken in een omgeving waarin we gezamenlijk, in ondernemende projectteams, het maximale bereiken voor onze opdrachtgevers, en altijd dat stapje extra dan verwacht doen”, aldus Ron. “Die eigenschappen zitten in het DNA van abcnova en hier krijg ik de ruimte om de Business Unit Zorg verder uit te bouwen.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Ron Bouwman aangesteld als Business Unit Manager Zorg bij abcnova
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.