• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Sjoerd Groen op long list ABN AMRO Duurzame 50

03 maart 2020

Onze collega Sjoerd Groen staat op de long list van de ABN AMRO Duruzame 50. De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury, onder leiding van de winnaar van de vorige editie, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Sjoerd, die vorig jaar binnenkwam op plek 39 én zich nummer 3 mocht noemen bij de young talents, heeft zijn nominatie te danken aan zijn duidelijke visie en initiatieven onze opdrachtgevers te helpen met hun verduurzamingsopgave. Zo ontwikkelde Sjoerd het innovatieve sturingsinstrument voor verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed wat onlangs bij de gemeente Assen is uitegrold en de tool Upgreen.

Sjoerd adviseert vastgoedeigenaren bij het formuleren van hun duurzaamheidsambities en het waarmaken van deze ambities! Binnen zijn werk staan duurzaamheid, circulariteit en gezondheid centraal. Hij zoekt daarbij altijd naar oplossingen met maximale impact, niet alleen voor de korte termijn maar juist voor de toekomst.

Stemmen is mogelijk tot 9 maart en kan hier: https://www.duurzaamgebouwd.nl/stem-op-je-favoriet-voor-de-abn-amro-duurzame-50

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Sjoerd Groen op long list ABN AMRO Duurzame 50
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.