• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Start bouw project aan Neherkade Den Haag

08 april 2019

Vandaag is de eerste paal geboord voor de bouw van een appartementencomplex aan de Neherkade in Den Haag. Voor de aanleg van de fundering is de grootste boorstelling van Nederland ter plaatse voor het boren van bijna 300 palen met een lengte tussen de 24 en 27 meter.

Het programma heeft een omvang van ruim 20.000 m2 BVO. Het complex zal veel verschillende type woningen bevatten en zal daarmee de vraag in zowel het geliberaliseerde als gereguleerde deel van de Haagse woningmarkt bedienen.

Neherkade artist impression web

In totaal bestaat het project uit 268 appartementen en commerciële ruimten op de begane grond. Op de elfde verdieping wordt een dakterras gerealiseerd met een fraai uitzicht op de binnenstad van Den Haag. Uiteraard komt er ruim voldoende capaciteit ten behoeve van moderne mobiliteitsoplossingen in deze binnenstedelijke omgeving.

Rol abcnova 

abcnova ondersteunt en ontzorgt de opdrachtgever, Coever Vastgoed, in zowel het ontwikkeltraject als tijdens de realisatie. Hierin bewaken wij de gemaakte afspraken contractueel, inhoudelijk en technisch.

Render: van Mourik architecten 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Start bouw project aan Neherkade Den Haag
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.