• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Succesvolle Real Estate Career Day

08 mei 2017

Bij abcnova begrijpen we dat de kennis van onze professionals de basis is voor succes. Juist door het delen van kennis kunnen we het rendement voor klanten vergroten. Een positieve manier om kennis te delen is tijdens de jaarlijkse Real Estate Career Day (RECD).

250 enthousiaste studenten

Het evenement verbindt student en professional. Op 26 april 2017 opende de Faculteit Bouwkunde aan de TU Delft haar deuren voor 250 studenten van vastgoed gerelateerde studies van Universiteiten en Hogescholen uit heel het land en 25 vastgoed gerelateerde bedrijven.

Er is ruimte om kennis te delen, 1-op-1 gesprekken te voeren, de bedrijvenmarkt te bezoeken en voor inspirerende case studies. Deelnemende studenten krijgen de kans om hun werkveld te ontdekken en voor abcnova is deze dag hét moment om nieuw talent te ontmoeten.

 

Thema

Deze editie van de Real Estate Career Day had als thema “Endless Possibilities”. Samen met studenten gaan we in gesprek over onderscheidend vermogen. Welke kwaliteiten maken (de mensen in) een bedrijf uniek. Een thema dat prachtig aansluit bij het herpositioneringstraject waar we als abcnova nu middenin zitten!

 

Jaarlijks evenement

Organisatie: praktijkvereniging BOSS
Frequentie: jaarlijks, 23e editie op 26 april 2017
Locatie: faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Succesvolle Real Estate Career Day
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.