• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Terugblik op de Real Estate Career Day 2019

25 april 2019

Gisteren vond alweer de 25e editie plaats van de Real Estate Career Day (RECD). De RECD is dé dag waarop de studenten van vastgoedopleidingen in Nederland op praktische wijze kunnen proeven aan de vastgoedwereld en persoonlijk in contact kunnen komen met diverse vastgoedbedrijven. Het evenement wordt georganiseerd door de studievereniging BOSS van de master ‘Management in the Built Environment’ van de Technische Universiteit Delft. abcnova was als hoofdsponsor van BOSS aanwezig en ging in gesprek met de studenten. Wij zijn immers altijd op zoek naar talent en bieden jong vastgoedtalent een plek in de organisatie, waarbij we investeren in de ontwikkeling met onder andere ons young talent program. Ook laten we mensen meteen meedraaien in de praktijkopgaven.

Tijdens deze dag organiseerde abcnova dan ook twee business cases aan de hand van één van onze eigen projecten, het Hembrugterrein. abcnova is in dit project betrokken geweest in de tenderfase, wat resulteerde in de kwartiermakersfase. Inmiddels hebben we een mooie rol in proces- en projectmanagement en juridisch advies. Tijdens de case daagden we de studenten uit om in de huid te kruipen van een adviseur. Hierin moesten ze de belangen behartigen voor een ontwikkelaar of een investeerder bij de ontwikkeling van een bestaande portefeuille. Studenten waren positief verrast door de case en kwamen dan ook met interessante analyses, adviezen en creatieve oplossingen. In juni mogen de studenten langskomen voor een rondleiding op het Hembrugterrein, zodat ze met eigen ogen kunnen zien wat onze projecten behelzen.

Foto cases RECD

Naast deze cases gingen we één-op-één de gesprekken aan met de studenten. Zo konden zij, via onze managing partner Frank Uijtingabcnova nog wat beter leren kennen.  De aansluitende bedrijvenmarkt en borrel was voor ons een mooie gelegenheid om de studenten nader te leren kennen. Wij hebben laten zien hoe graag wij young talents faciliteren met kennis en skills om zichzelf te ontwikkelen en neer te zetten als gedegen adviseur of projectmanager.

We kijken, hopelijk net als de studenten, terug op een zeer geslaagde dag! Heb je ons gemist en zou je graag kennis willen maken met ons mooie bedrijf? Laat het ons weten via !  

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Terugblik op de Real Estate Career Day 2019
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.