• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Visie op gebiedsontwikkeling

11 juli 2018

Gebiedsontwikkeling draait om innovatie en creativiteit. De kracht ligt immers in een optimale balans tussen sociaal-maatschappelijke, economische, ruimtelijke en ecologische waarden. Maar hoe kunt u dat realiseren nu de markt is omgeslagen van een vragers- naar een aanbiedersmarkt? Dit vergt nog meer flexibiliteit, ook met het oogpunt op duurzaamheid, zonder daarbij de wensen van de eindgebruiker en het gebied uit het oog te verliezen.

Om u daarbij op weg te helpen en vooral te inspireren hebben wij het magazine Visie op gebiedsontwikkeling uitgebracht. Hierin komen diverse gebiedsversterkende projecten aan bod, zoals de Waalsprong in Nijmegen, Scheldevesting Bergen op Zoom en Rijswijkbuiten. Daarnaast geven wij u handvatten voor het in de markt zetten van ontwikkellocaties, hoe te acteren op de versnellingsopgave en hoe u participatie kunt inzetten voor optimale transformatie. Ook nieuwe ontwikkelingen zoals Blockchain en de invloed van de Omgevingswet op gebiedsontwikkeling komen aan bod.

Kortom, een goed gevuld magazine wat u hier online kunt raadplegen. We wensen u veel leesplezier!

Voorpagina Gebiedsontwikkeling magazine

Wilt u graag een printversie ontvangen, stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens naar .

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Visie op gebiedsontwikkeling
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.