• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Visie op toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen

16 december 2019

Als abcnova organiseren wij optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Dit doen we altijd met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies. Een integrale benadering binnen gebiedsontwikkeling is nodig gezien de verschillende ruimtelijke en maatschappelijke opgaven op het gebied van energie, mobiliteit en klimaat. Dit vraagt om efficiënte en toekomstbestendige oplossingen, en daar helpen wij onze opdrachtgevers bij.

Wij zien dat samenwerking een voorwaarde is voor succesvolle toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen. Een proces dat begint met een visie vanuit de kracht van de locatie én de interactie met partners, belanghebbenden en eindgebruikers. Luisteren, samen denken en dan doen staat aan de basis. Hierdoor is gebiedsontwikkeling onlosmakelijk verbonden met inspiratie en creativiteit, maar zeker ook met realiteit. Samen met betrokken partijen werkt abcnova binnen uiteenlopende projecten aan de optimale balans tussen sociaal-maatschappelijke, economische, ruimtelijke en ecologische waarden.

Graag laten we in dit magazine zien op welke wijze wij een bijdrage leveren aan de toekomstbestendige ontwikkeling van gebieden. Verschillende projecten komen hierbij aan bod, met elk hun eigen identiteit en ruimtelijke opgave. Daarnaast bespreken we de belangrijke trends die invloed hebben op ons dagelijks werk en laten wij onze opdrachtgevers aan het woord over de maatschappelijke impact die wij samen met hen bereiken.

Kortom, een goed gevuld magazine wat u hier online kunt raadplegen. We wensen u veel leesplezier!

ABCnova Magazine issuu 01

Wilt u graag een printversie ontvangen, stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens naar .

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Visie op toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.