• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Volgende stap in realisatie Kindplein West Ommen

17 juni 2020

Er is een nieuwe mijlpaal bereikt in de realisatie van een volledig nieuw en energieneutraal Kindplein in Ommen. Kindplein West zal verrijzen aan de Tureluur in de wijk Dante Zuid in Ommen. Kindplein West wordt het nieuwe thuis voor de basisscholen GBS Guido de Bres, CBS Het Koloriet, OBS De Dennenkamp en kinderopvang De Kleine Kunst.

Inmiddels heeft Scholengroep Hannah, namens de andere twee schoolbesturen (de Stichting voor Christelijk Onderwijs Floreant en Stichting Openbaar onderwijs Zwolle en Regio) de huurovereenkomst met kinderopvang De Kleine Kunst getekend én is de bouwovereenkomst tussen Scholengroep Hannah en De Groot Vroomshoop getekend. Dit betekent dat we de volgende stappen kunnen zetten in de realisatie van Kindplein West, zoals het definitief maken van het ontwerp van het gebouw en het terrein.

abcnova is verantwoordelijk voor het projectmanagement vanaf initiatiefase, het uitrollen van het aanbestedingstraject tot en met de realisatiefase. We kijken uit naar de volgende stap!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Volgende stap in realisatie Kindplein West Ommen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.