• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Webinar | Het waarmaken van circulariteit | 14 mei 13.00 - 14.00 uur

30 april 2020

Vanaf de thuiswerkplek bouwen aan duurzaamheidsambities voor de lange termijn. Dat is het doel van een drieluik van webinars die wij de komende weken organiseren.

Circulair bouwen wordt steeds meer common sense binnen vastgoedontwikkelingen en gebouwportefeuilles. Echter lijkt het soms makkelijker gezegd dan gedaan, het waarmaken van ambities is niet zo eenvoudig. Wij laten in het tweede webinar zien hoe u slim en snel grip kunt krijgen op de materie. Kortom, hoe maakt u het meetbaar en hoe legt u dit vast in contracten.

Rowin Oosterink van abcnova neemt u mee in de materie en de impact op uw projecten. Woud Jansen van Alba Concepts laat u zien hoe u circulaire ambities meetbaar kunt maken. Onze vastgoedjurist Lara van den Bouwhuijsen legt vervolgens uit hoe u dit in contracten kunt borgen. 

U kunt zich hier aanmelden, dan ontvangt u een uitnodiging voor het bijwonen van het webinar.

Uitnodiging webinar Het waarmaken van circulariteit 14 mei 13.00 14.00 uur

 

In mei volgt nog het webinar BENG in de praktijk.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Webinar | Het waarmaken van circulariteit | 14 mei 13.00 - 14.00 uur
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.