• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens... Bart Atema

18 september 2017

"Werken bij abcnova biedt mij de kans om mezelf elke dag te ontwikkelen. Mijn Real Estate Master (MSc) vormt daarbij een goede basis en dankzij aanvullende opleidingen vanuit abcnova, zoals Prince2, blijft mijn kennis up to date. Als MT-lid van de vestiging Assen ben ik betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Ik ben trots op onze platte, daadkrachtige organisatie met korte lijnen waar ondernemerschap voorop staat.

Als eindverantwoordelijke stuur ik samen met mijn collega’s grote projecten aan voor overheid en semi-overheid. Ik vind uitdaging in het werken binnen een politiek gevoelige en dynamische omgeving en maak graag het verschil voor mijn opdrachtgever. De gestelde ambities en het succes van het project staan altijd voorop. Binnen projecten kies ik voor een langdurige samenwerking en goede relatie met mijn opdrachtgever, gebaseerd op vertrouwen en gestuurd op verantwoordelijkheid. abcnova beschikt over een indrukwekkende orderportefeuille, projecten worden aan mijn ambities gekoppeld en dat geeft mij de kans om van initiatieffase tot oplevering betrokken te blijven.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens... Bart Atema
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.