• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens… Johan Slob

28 maart 2019

"Tijdens het eerste jaar van mijn master Construction Management & Engineering heb ik via de Bouwkunde Bedrijvendagen van de TU Eindhoven abcnova leren kennen. Op dat moment had ik nog geen idee dat ik twee jaar later aan het werk zou gaan voor dit dynamische bedrijf. Ze hebben toen wel indruk gemaakt, want toen ik bijna afgestudeerd was besloot ik ze te benaderen.

Wat mij direct aantrok bij abcnova is het feit dat je hier direct aan het werk gaat op projecten. We zijn dan wel een grote organisatie, maar we werken in teams aan projecten. Dat maakt het werk ook als starter extra leuk. Daarnaast krijg je de kans om in verschillende projecten te werken.

Naast het direct starten op projecten heeft abcnova nog wat leuks voor young professionals, namelijk het Young Talent Program. Dit is een tweejarig programma dat bestaat uit kennis- en vaardigheidsmodules die bijdragen aan het ontwikkelen van jou als projectmanager. De verschillende modules worden zowel gegeven door collega’s als door professionals van buitenaf. Het is de kick-start van je carrière.

Verder hebben de junioren zich verenigd in jong abcnova (JAN). We gaan op projectbezoeken, we delen ervaringen, organiseren netwerkevenementen en gaan zelfs een weekend weg. Omdat je als junior net begint met werken en dus veel nieuw voor je is, is het een goede aanvulling om dit te kunnen delen met collega’s die zich in dezelfde positie bevinden als jij. Het is erg waardevol dat deze ruimte wordt gegeven door abcnova.

Het Young Talent Program en de mogelijkheid om direct mee te werken aan verschillende projecten maken dat ik op mijn plek zit bij abcnova. De grootte van de teams, de gave projecten en het ondernemerschap waar abcnova voor staat hebben mij destijds overtuigd om voor dit bedrijf aan de slag te gaan en daar heb ik nog geen seconde spijt van!"

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens… Johan Slob
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.