• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens... Kees Tol

08 december 2017

“Als projectmanager werk ik voor beleggers, projectontwikkelaars en vastgoedgebruikers aan commercieel en internationaal georiënteerde vastgoedprojecten door heel Nederland. Gebiedsontwikkeling, een design hotel of kantoorgebouw; bij abcnova krijg ik de kans om mezelf breed te ontwikkelen binnen het commercieel vastgoed.

Bij vastgoedontwikkeling zijn veel verschillende actoren betrokken en als projectmanager bij abcnova ben je een belangrijke schakel in het vastgoedontwikkelproces. Deze projectmanagersrol heeft mij tot op heden enorm veel kennis, ervaring, leuke contacten en vooral ook veel plezier in vastgoedontwikkeling gebracht.

Bijzonder aan het werken bij abcnova is dat je elk project benadert vanuit een nieuwe invalshoek. De ene keer zit ik op de stoel voor een belegger en de andere keer juist voor een vastgoedgebruiker. De belangen en vragen van onze klanten zijn altijd verschillend en erg project specifiek. Dat maakt werken bij abcnova zo afwisselend.

Bij abcnova krijg ik de kansen, verantwoordelijkheden en benodigde ondersteuning om samen met mijn opdrachtgevers aan uitdagende vastgoedvraagstukken te werken. De kennis en ervaring die ik opdoe, probeer ik elke dag op mijn eigen manier toe te passen in mijn projecten. Hierdoor heb ik het gevoel daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan succesvolle projecten en mooie samenwerkingen!”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens... Kees Tol
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.