• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens... Martine Sirks

27 oktober 2017

“Ik ben ruim vijf jaar geleden na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft bij abcnova begonnen als junior procesmanager. Ik heb voor abcnova gekozen omdat ik hier met verschillende soorten projecten bezig kan zijn en mezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk kan ontwikkelen. Ik ben begonnen met projectbeheersing, vooral op infrastructurele projecten omdat toen de bouwsector vrijwel stil lag.

De kennis die ik opdeed over risicomanagement en planningsmanagement komt me goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden als procesmanager. Ik word erg enthousiast van het toevoegen van waarde aan de gebouwde omgeving. Bijvoorbeeld braakliggende terreinen integreren met de stad of een nieuwe functie geven aan een leegstaand gebouw, het liefst in combinatie met een integrale duurzame oplossing.

abcnova maakt zich sterk voor een toekomstbestendige gebouwde omgeving voor de wereld van morgen, daar lever ik graag mijn bijdrage aan. Ik word hier gestimuleerd om me te verdiepen in duurzame gebiedsontwikkeling zodat ik de organisatie hierin kan meenemen. Het is mooi dat alle medewerkers van abcnova de ruimte krijgen om zich op hun interesses en vakgebied te ontwikkelen. Zo leer je veel over verschillende werkvelden zonder dat je daar dagelijks mee bezig bent. abcnova streeft naar het delen van kennis, ook met concullega’s, dat vind ik belangrijk. Je kunt nu eenmaal niet alles alleen oplossen, met een goede samenwerking sta je veel sterker.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens... Martine Sirks
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.