• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens... Meino Miedema

05 oktober 2017

Meino Miedema is projectmanager en ook risicomanagement- en planningsspecialist. Als teammanager zorgt hij met zijn collega’s vanuit abcnova vestiging Utrecht voor de invulling van alle projectbeheersingsrollen. Het meeste plezier haalt hij uit grotere en complexere projecten. Denk aan aansprekende gebiedsontwikkelingen, nieuwbouw en renovaties in een complexe projectomgevingen en grote infrastructurele projecten als Ruimte voor de Rivier.

“Ik startte jaren terug bij abcnova als medior projectmanager en werkte vooral aan de voorbereiding en realisatie van nieuwe scholen. Vanuit dat projectmatig denken en werken werd ook de interesse gewekt voor de specifieke projectbeheersingsprocessen. Zo kwam ik op het spoor van Risicomanagement- en Planningsmanagement, twee belangrijke processen die helaas nog vaak onderbelicht blijven. Ik probeer daar verandering in te brengen en die kans krijg ik volop bij abcnova! Als trekker van het team Risicomanagement en Planning houd ik me bezig met het ontwikkelen en continu verbeteren van standaarden en goede voorbeelden die collega’s kunnen gebruiken voor hun projecten. Mijn kennis deel ik over alle vestigingen heen. Zo zorg ik ongemerkt ook voor meer verbondenheid.”

“De sterke wens van abcnova om blijvend te verbeteren en daarmee te groeien naar een steeds professionelere organisatie geeft mij energie. Ik startte in 2005 bij Smithoek Melles & Partners, dat in 2013 verder ging als abcnova en zit dus al even bij de club. Dat zegt ook wel iets over abcnova als werkgever. Het is prachtig dat je zo mee kan bouwen aan je eigen organisatie.”

“abcnova kiest voor inspirerende werklocaties. Wij zijn met ons team neergestreken op een fantastische nieuwe werklocatie in een voormalige wagenmakerij van NS en maken onderdeel uit van de Utrecht Community, een verzamelgebouw voor ondernemers die zich bezighouden met duurzaamheid. Met deze stap gaan we als abcnova de uitdaging aan om duurzaamheid actief te verankeren in ons werken én in onze projecten. Voor mij persoonlijk betekent de nieuwe werkplek ook dichter bij huis werken en dat geeft mij de vrijheid om wat vaker de auto te verruilen voor de fiets!”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens... Meino Miedema
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.