• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Werken bij abcnova volgens... Suzanne Nobels

13 februari 2018

“Aan de ene kant ben ik projectmanager bij uitdagende projecten voor onze opdrachtgevers, zoals de bouw van een school, de ontwikkeling van een sportcentrum en een gebiedsontwikkeling. Aan de andere kant ben ik intern de aanjager van diverse processen als het gaat om de professionalisering van ons bedrijf. Ik denk mee over next-level-steps zoals de rebranding van het merk abcnova en het opstellen en uitvoeren van acquisitieplannen. Ik ben écht onderdeel van dit bedrijf en daar ben ik trots op.

Het verschil maken in de gebouwde omgeving van de toekomst, dat was het motto waarmee ik mijn opleiding Bouwkunde ben gestart. Eenmaal actief in het werkveld en bij abcnova heb ik ook echt het gevoel dat ik die impact heb en met mijn inzet het verschil maak voor mijn opdrachtgever en de gebruikers van de gebouwde omgeving. abcnova geeft mij de ruimte om te ontdekken waar mijn kracht ligt en stimuleert mij om te excelleren in mijn vak.

Toen ik de architectenwereld achter me liet als bouwkundig tekenaar, was ik bang dat mijn creativiteit geen plaats meer zou krijgen in de rol van projectmanager, maar niets is minder waar. Want juist als spin-in-het-web moet je creatief om kunnen gaan met het stroomlijnen van processen, het oplossen van lastige vraagstukken, het in kaart brengen van kansen en risico’s, wet- en regelgeving én het aansturen van mensen uit verschillende disciplines. Het schakelen tussen verdiepings- en abstractieniveaus vind ik erg aantrekkelijk aan mijn werk, want geen dag is hetzelfde. Bij abcnova krijg ik de kans om mijn loopbaan zelf in te richten, met de benodigde hulp als ik daarom vraag.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova volgens... Suzanne Nobels
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.