abcnova als werkgever

Durf jij het aan?

Wij zijn adviseurs en projectmanagers met lef. Dat betekent dat je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Of er soms zelfs een beetje overheen te gaan. Fouten maken mag, daar leren we van. En dan kom je toch maar mooi elke dag thuis met een goed verhaal. Ondernemerschap wordt gestimuleerd, vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Vertrouwen hoef je bij ons dus niet te verdienen, maar we willen wel dat je het waarmaakt. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Kortom, een stimulerende cultuur waar jouw talent de ruimte krijgt en waar we  fantastische resultaten behalen.

Wat hebben wij te bieden?

  • Dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd
  • Uitdagende projecten die je in teamverband oppakt samen met inspirerende collega’s
  • Coaching op maat, aangevuld met opleidingen en trainingen

Streepje voor

Als je bij ons start heb je al een streepje voor. Je bent hoogopgeleid, staat sterk in je schoenen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Onze filosofie is om iedereen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten. Je wordt niet alleen gecoacht op mogelijke verbeterpunten, maar vooral op het uitbouwen van je sterke eigenschappen. Excelleren is leuk!

Werken bij abcnova volgens...

Een aantal collega's vertellen hoe leuk het is om bij abcnova te werken.

Johan Slob | projectmanager
"Werken bij abcnova betekent dat ik uitgedaagd word in verschillende projecten"

Bart Atema | partner
"Werken bij abcnova biedt mij de kans om mezelf elke dag te ontwikkelen."

 

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Werken bij abcnova
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.