Adviseur
Disposities

Stadgenoot

abcnova adviseert en begeleidt Stadgenoot bij de verkoop van ontwikkellocaties in de stad.

abcnova adviseert en begeleidt Stadgenoot bij de verkoop van ontwikkellocaties in de stad.

Stadgenoot is een van de toonaangevende woningcorporaties in Amsterdam. Ze bezitten circa dertigduizend huurwoningen in de stad. Dat zijn grotendeels sociale huurwoningen, maar ze bezitten ook ruim duizend vrije sector woningen. Daarnaast beheert en verhuurt Stadgenoot een portefeuille aan bedrijfsruimten (BOG) en parkeerplaatsen in de stad.

Ieder jaar verkoopt Stadgenoot een deel van haar bezit. Verkoopopbrengst wordt gebruikt om bestaande woningen en buurten te verbeteren en nieuwe woningen bij te bouwen. Daarmee ontstaat variatie in een buurt, komen er andere mensen te wonen en draagt Stadgenoot bij aan ‘de ongedeelde stad’, een stad waar verschillende inkomensgroepen in dezelfde omgeving wonen.

abcnova adviseert en begeleidt Stadgenoot bij de verkoop van ontwikkellocaties in de stad. abcnova bereidt de interne besluitvorming bij de directieraad voor en onderhoudt het contact met de partners in de stad. Wij adviseren Stadgenoot bij haar strategische afwegingen op verschillende locaties ten aanzien van (her)ontwikkeling en/of verkoop. Een rol waarbij de juridische kennis, financiële expertise en ervaring met verkooptrajecten wordt ingezet voor doorwrochte besluiten bij Stadgenoot. Kortom, een project waar de brede kennis van abcnova goed tot zijn recht komt.

Diensten #gebiedsontwikkeling

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Adviseur Disposities
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.