Begeleiding
verkoop
locatie
Jozefschool

Den Burg, Texel

De locatie van de voormalige Jozefschool, centraal gelegen in Den Burg op Texel, is vrijgekomen door verhuizing van de school naar een nieuw onderwijscentrum. De gemeente

De locatie van de voormalige Jozefschool, centraal gelegen in Den Burg op Texel, is vrijgekomen door verhuizing van de school naar een nieuw onderwijscentrum. De gemeente

De locatie van de voormalige Jozefschool, centraal gelegen in Den Burg op Texel, is vrijgekomen door verhuizing van de school naar een nieuw onderwijscentrum. Vanwege een krapte op de woningmarkt op Texel in zowel het betaalbare segment als in het aanbod van seniorenwoningen, beoogt de gemeente woningbouw op deze locatie. De gemeente Texel is op derhalve op zoek naar een geschikte partij die de locatie gaat herontwikkelen en inspeelt op de woonbehoefte op Texel. Uitdaging is niet alleen om betaalbare woningen toe te voegen, maar deze woningen ook betaalbaar te houden in de toekomst.

Ontwikkelstrategie en selectieproces
abcnova begeleidt de gemeente Texel bij de zoektocht naar een geschikte partij. Dit begint bij het uitdenken van de ontwikkelstrategie en vervolgens het opstarten van het selectieproces. De uitgangspunten en wensen van de gemeente Texel worden verwerkt in een goede uitvraag aan de markt. Vervolgens begeleiden we het gehele proces, van de eerste publicatie tot en met selectie van de meest geschikte partij.    

Diensten #tendermanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Begeleiding verkoop locatie Jozefschool
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.