Betondak

Arkel

Flexibele transformatie van een voormalig betonterrein

Flexibele transformatie van een voormalig betonterrein

Als een schuivende puzzel verandert deze voormalige bedrijfslocatie naar woon-, werk- en leefgebied. Door de flexibele ontwikkeling is er ruimte om in te spelen op veranderende trends en vragen uit de markt.

Organische gebiedsontwikkeling

Dankzij de organische transformatie worden bestaande kwaliteiten van het voormalig betonterrein in Arkel optimaal gebruikt. De oude bedrijfshallen krijgen een nieuwe functie: in de leer-werkfabriek komen ondernemerschap, werk en educatie samen. Het pauzelandschap verschuift en wordt een groene buffer tussen woon- en werkgebied.

Bijzondere aanpak

Samen met projectontwikkelaar Van Nieuwpoort Groep en gemeente Arkel bedacht abcnova de juridische aanpak voor deze bijzondere transformatie. Gedurende een periode van enkele jaren ontwikkelen we dit terrein geleidelijk naar het gewenste eindbeeld.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #gebiedsontwikkeling #juridisch-advies
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Betondak
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.