BOAT
&
CO

Amsterdam

Dit appartementhotel is een unieke ontmoetings- en verblijfsplek in het houthavengebied van Amsterdam

Dit appartementhotel is een unieke ontmoetings- en verblijfsplek in het houthavengebied van Amsterdam

BOAT & CO is een duurzaam (BREEAM Excellent) hotel in het Houthavengebied in Amsterdam. Het hotel is voorzien van 82 ruime hotelappartementen, ondersteunende hotelfuncties zoals een luxe spa, een gym, een uitnodigende loungebar en restaurant met terras. Het hotel is eind 2019 geopend.

Bijzondere ontmoetingsplek

Het ontwerp van het gebouw is een ode aan de Amsterdamse School-stijl en is ontworpen door Kollhoff Architekten. Het interieurdesign is verzorgd door Martin Brudnizki Design Studio uit Londen. Hotel BOAT & CO is unieke ontmoetings- en verblijfsplek voor zowel hotelgasten als bezoekers.

Innovatief en duurzaam concept

abcnova is namens de hotelexploitant (City ID Group) betrokken als projectmanager bij de ontwikkeling van het hotelinterieur. Samen met de hotelexploitant, ontwerpers, ontwikkelaar en bouwer heeft abcnova het bijzondere interieurontwerp vertaald naar een innovatief en duurzaam appartementenhotel. Naast projectmanagement is abcnova ook verantwoordelijk voor de afbouwcoördinatie en kwaliteitsbewaking bij de realisatie van het hotelinterieur.

Diensten #projectmanagement #directievoering-en-toezicht
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
BOAT & CO
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.