Brandweerkazerne

Weert

Een nieuw gebouw bestand en gereed voor de toekomst

Een nieuw gebouw bestand en gereed voor de toekomst

De kazerne is gerealiseerd op de locatie van de oude brandweerkazerne. Het gebouw straalt kracht, vertrouwen en paraatheid uit. Het programma omvat remise, werkplaatsen, wasruimte, kleed- en doucheruimtes, sein- en wachtruimte, kantoren, instructieruimte, kantine en fitnessruimte. Bovendien zijn een oefentoren en een dakterras aan het ontwerp toegevoegd. Het compacte gebouwontwerp leidt tot een energetisch gunstig gebouw.

Algehele begeleiding

abcnova heeft tijdens de gehele voorbereiding- en realisatiefase de ambtelijke organisatie met betrekking tot het project aangestuurd. abcnova was verantwoordelijk voor het opstellen van het ruimtelijk en technisch Programma van Eisen inclusief investeringsraming en de selectie (Nationale procedure) van adviserende en uitvoerende partijen.

abcnova heeft de uitwerking van het ontwerp begeleid waarbij rekening werd gehouden met de wensen van de brandweer. Vervolgens heeft abcnova sturing gegeven aan de vertaling van het ontwerp in een bestek en in de aanbesteding en contractstukken, begeleiding bij de selectie (Nationale procedure) van aannemers  en begeleiding gegeven in de vorm van directievoering en dagelijks toezicht tijdens de realisatiefase en de inkoop van het interieur.

Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Brandweerkazerne
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.