Busremise

Emmen

Energieneutrale busstalling

Energieneutrale busstalling

Copyright afbeelding: OV-bureau Groningen Drenthe 

Vanaf 15 december 2019 zet Qbuzz zijn concessie Groningen-Drenthe voor tien jaar voort. Met oog op deze toekomst heeft het OV-Bureau Groningen Drenthe opdracht gegeven voor de bouw van een nieuwe busremise. De busremise biedt plaats aan 60 bussen, een personeelsgebouw voor buschauffeurs en andere medewerkers en een was-tankgebouw voor schoonmaak, onderhoud en tanken van de bussen, inclusief een laadinfrastructuur. Een maand voor de start van de nieuwe concessie zullen het terrein en de gebouwen opgeleverd worden.

Energieneutraal

Aanleiding voor de nieuwbouw zijn de grote investeringen die het OV-bureau en Qbuzz de komende jaren in Emmen doen in elektrische bussen en de installaties om de bussen op te laden. Het kantoorgebouw wordt energieneutraal en krijgt geen gasaansluiting.

Rol abcnova

abcnova is vanaf de start van dit project betrokken in de rol van projectmanager en verantwoordelijk voor het contractmanagement.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #contractmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Busremise
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.