Campus
Sloterdijk

Amsterdam

Gatwick en Spark, beide onderdeel van het Programma Campus Sloterdijk, is een samenspel tussen verschillende kantoren in Amsterdam Sloterdijk waar plannen voor in ontwikkeling zijn om huisvesting te faciliteren voor rijksdiensten.

Gatwick en Spark, beide onderdeel van het Programma Campus Sloterdijk, is een samenspel tussen verschillende kantoren in Amsterdam Sloterdijk waar plannen voor in ontwikkeling zijn om huisvesting te faciliteren voor rijksdiensten.

Het Rijksvastgoedbedrijf (RvB) werkt hard aan de ontwikkeling van de Campus Sloterdijk, waar de panden De Knoop, The Spark en Gatwick staan. In deze kantoren wordt huisvesting gefaciliteerd voor diverse rijksdiensten. abcnova is betrokken als hoofdopdrachtnemer die samen met een team van experts in de vorm van een adviesteam de projecten Gatwich en The Spark oppakt.

Gatwick
Het pand aan de Gatwickstraat 1 is in 2020 door het RvB aangekocht om hoogwaardig herontwikkeld te worden, waarna de diensten van het RvB erin zullen trekken. Hiermee wordt beoogd om niet alleen de primaire processen van het RvB te faciliteren, maar wordt ook ingezet op een positieve en duurzame impuls voor de omgeving. Om dit mogelijk te maken wordt het tot op betoncasco gestript en vergroot van 16.000 m2 naar 40.000 m2 BVO.

The Spark
In 2019 is The Spark verbouwd ten behoeve van de tijdelijke huisvesting van het EMA, maar na de aankoop van het RvB staat het nu grotendeels leeg. De opdracht richt zich op het definiëren van inbouwpakket voor de toepassing van het Rijkshuisvestingsconcept en faciliteert in huisvesting voor de Belastingdienst.

abcnova vervult de rol van technisch procesmanager voor de projecten Gatwick en The Spark. In de beginfasen van de projecten wordt het RvB begeleidt in het omzetten van de klantvraag in een marktvraag. De rol van abcnova voor beide projecten richt zich op het leveren van adviesproducten, zoals een gebouwscan, diagnoserapport en definitiedocument, vraagspecificatie en de technisch inhoudelijke begeleiding van de aanbesteding. Daarnaast draagt abcnova de primaire verantwoordelijkheid voor het realiseren van passende kwaliteit en deze gedurende de verschillende fasen optimaal borgt.

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Campus Sloterdijk
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.