Nederlandsche
Bank

Amsterdam

Veilig, duurzaam en flexibel kantoorconcept

Veilig, duurzaam en flexibel kantoorconcept

Fotografie: Jan de Vries

In dit ACS-gebouw, waar de Nederlandsche Bank onderdeel van uitmaakt, is onderscheid gemaakt tussen het publieksdeel en het kantoordeel. Beveiliging was een belangrijke randvoorwaarde voor het ontwerp, net als het beoogde werkconcept en de duurzaamheidambitie.

Organiseren en beheersen van totale renovatieproces

De project- en procesmanagers van abcnova zijn vanaf de start betrokken. Naast het organiseren en beheersen van het gehele renovatieproces volgens Prince2, werkten zij aan de Europese aanbestedingen op basis van Engineering & Construct. Daarnaast was abcnova verantwoordelijk voor de integrale kostenbewaking. Tijdens de realisatiefase heeft abcnova zorg gedragen voor het contractmanagement en de kwaliteitsbewaking.

Energielabel A

In nauw overleg met de gemeente, omgeving en de aannemer is er tevens een logistiek plan uitgewerkt om zoveel als mogelijk just-in-time te bouwen, rekening houdend met de duurzaamheidseis van energielabel A.

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht #projectmanagement #risicomanagement-en-planning

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Nederlandsche Bank
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.