De
Waterkanten

Lisse

Spil in de samenwerking met gemeente, corporatie en projectorganisatie

Spil in de samenwerking met gemeente, corporatie en projectorganisatie

De gemeente Lisse gunde de uitvraag voor gebiedsontwikkeling met ruimte voor woningen en een sportaccommodatie met zwembad aan de ontwikkelcombinatie ABC Vastgoed Groep en VORM. abcnova is vanaf de start van de ontwikkeling betrokken als proces- en projectmanager.

Draagvlak bij omliggende buurten

abcnova begeleidt het ontwerp van de infra, sportaccommodatie, woningbouw en het wijzigen van het bestemmingsplan. Belangrijk aandachtspunt is dat het plan voldoende draagvlak bij de omliggende buurten van het plangebied krijgt. In de uitvoering borgen onze specialisten de diverse werkgroepen in een projectorganisatiemodel.

Uitdagingen voor water en duurzaamheid

De opgave in het voormalige moeras en laagste punt in Lisse, pal langs de ringvaart, bracht complexe waterbouwkundige vraagstukken met zich mee. Daarnaast kent het project een hoge duurzaamheidsdoelstelling. Met een WKO in het sportcomplex en gestapelde woningbouw gaat het om een forse besparing op CO2 voor het gebied en een GPR score van 9 voor de gebouwen. Een prachtige ambitie om samen te realiseren.

Diensten #projectmanagement #procesmanagement #gebiedsontwikkeling #juridisch-advies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
De Waterkanten
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.