Decathlon

Den Haag

De uit Frankrijk afkomstige sportwinkel Decathlon heeft op 25 november 2016 zijn deuren geopend aan de Grote Marktstraat in Den Haag. De sportgigant heeft zich in de kelder en op een deel van de begane grond van het voormalig V&D pand gevestigd. Het is de eerste winkelketen die het pand, dat leeg stond sinds het begin van 2016, weer een functie heeft gegeven. Naast Decathlon zijn inmiddels ook restaurantketen La Place en de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay gehuisvest in het voormalig V&D gebouw.

abcnova was verantwoordelijk voor het projectmanagement tijdens de voorbereiding en de afbouwcoördinatie tijdens de uitvoering van de verbouwwerkzaamheden van het door Decathlon te huren deel. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het voorbereiden van een technische omschrijving, het begeleiden van het prijsvormingstraject voor de afbouw van Decathlon, contracteren van de aannemer, afbouw coördineren tijdens de uitvoering inclusief directievoering, oplevering en nazorg. De werkzaamheden dienden binnen een zeer kort tijdsbestek van 6 maanden te worden uitgevoerd.

Diensten #due-diligence

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Decathlon
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.