Drechterland

Hoogkarspel

Centrumplanontwikkeling - BREEAM Excellent vastgelegd in het UAV-GC contract

Centrumplanontwikkeling - BREEAM Excellent vastgelegd in het UAV-GC contract

De ontwikkeling van het centrum van Hoogkarspel, gemeente Drechterland start met een Europese aanbestedingsprocedure. Het gemeentehuis vormt de kern van de centrumplanontwikkeling.

UAV-GC

abcnova begeleidt dit project vanaf de aanbestedingsprocedure waarbij het voorlopig ontwerp met prestatiebestek (VO+) dient als uitgangspunt. Het project zelf wordt uitgevoerd als een geïntegreerde contract- en bouworganisatie, gebaseerd op de UAV-GC. De aannemer krijgt de opdracht om na ontwikkeling en realisatie voor 20 jaar zorg te dragen voor het onderhoud. Voor opdrachtgever gemeente Drechterland betekent dit een zeer gunstig resultaat als het gaat om kwaliteit en financiën.

BREEAM Excellent

Voor het gemeentehuis geldt een hoge duurzaamheidseis. abcnova is verantwoordelijk voor de begeleiding en bewaking van de BREEAM Excellent eis. Daarnaast begeleidt abcnova de invoering van Het Nieuwe Werken, waarbij inrichting en interieur zijn gekoppeld aan de nieuwbouw van het gemeentehuis.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #gebiedsontwikkeling #contractmanagement #juridisch-advies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Drechterland
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.