Feyenoord
City

Rotterdam

Nieuw stadion en herontwikkeling gebied

Nieuw stadion en herontwikkeling gebied

Het nieuwe stadion, met 63.000 plaatsen, is een belangrijke sprong voorwaarts voor voetbalclub Feyenoord en Rotterdam, die met het nieuwe stadion ook weer ruimte kan beiden voor niet-voetbal evenementen. Het stadion is ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau OMA en krijgt een prominente ligging aan de Nieuwe Maas.

Het nieuwe stadion is onderdeel van de omvangrijke binnenstedelijke gebiedsontwikkeling Feyenoord City dat verder bestaat uit de herontwikkeling van De Kuip en de ontwikkeling van het tussenliggende gebied, de Strip, voor wonen, werken en recreëren. Feyenoord City is een privaat initiatief van Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.

Rol van abcnova

abcnova houdt zich niet alleen bezig met het strategische en operationele contractmanagement, maar ook met het ontwerpmanagement en risicomanagement voor het nieuwe stadion.

Afbeeldingen: Architectenbureau OMA

Diensten #contractmanagement #gebiedsontwikkeling #juridisch-advies #projectmanagement #risicomanagement-en-planning

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Feyenoord City
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.