Gasterra

Groningen

Nieuw kantoorgebouw GasTerra van energielabel G naar A+

Nieuw kantoorgebouw GasTerra van energielabel G naar A+

In opdracht van GasTerra voerde abcnova het projectmanagement voor de herbestemming en duurzame renovatie van het voormalige ABN Amro kantoor in Groningen. Het voormalig bankgebouw heeft een oppervlak van 8.000 m2. Voor het ontwerp is een prijsvraag uitgeschreven.

Programma van Eisen Het Nieuwe Werken

Samen met de opdrachtgever formuleerde abcnova het Programma van Eisen voor de nieuwe huisvesting. Uitganspunt was Het Nieuwe Werken waarbij de Quick Scan huisvesting, locatiestudie en het projectmanagement onder regie van abcnova werden opgepakt.

Green Lease

Triodos Vastgoedfonds verhuurt het gebouw met een 'green lease’-contract aan GasTerra. abcnova begeleidde bij de selectie van deze investeerder en treedt op als vertegenwoordiger van GasTerra bij de duurzame renovatie van het kantoorpand

Diensten #huisvestingsadvies #projectmanagement
Speciale expertises #het-nieuwe-werken #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Gasterra
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.