Gymworld

Zoetermeer

Een aantrekkelijke sportaccommodatie voor turn- en gymnastiekactiviteiten met als doel de gehele gymnastieksport te versterken

Een aantrekkelijke sportaccommodatie voor turn- en gymnastiekactiviteiten met als doel de gehele gymnastieksport te versterken

Foto’s: Venhoeven CS

Om de gehele gymnastieksport in Zoetermeer te versterken heeft de gemeente Zoetermeer besloten een aantrekkelijke sportaccommodatie voor turn- en gymnastiekactiviteiten te realiseren. Gymworld Zoetermeer richt zich naast de topsport ook een plek voor de recreatieve sporter. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie heeft Gymworld de status van Talent Opleidingscentrum (TOC) gegeven. Het is een accommodatie geworden met onder andere een grote trampolinehal, een dubbele turnhal en een multifunctionele danszaal. Er is tevens ruimte voor freerunning, sportmedische voorzieningen (o.a. fysiotherapie) en een grote horecavoorziening. Deze voorzieningen worden ondersteund met tribunes, kleedkamers, fietsenstalling, en parkeerplaatsen binnen de beschikbare, beperkte kavel (stapeling). Het gebouw heeft een zeer karakteristieke gebouwschil en is bestemd voor zo’n vierduizend sporters van gymnastiekverenigingen.

abcnova is door gemeente Zoetermeer ingezet als adviseur / projectmanager vanaf de initiatieffase tot en met de aanbesteding van de aannemer. Door ons is een Plan van Aanpak, businesscase c.q. haalbaarheidsstudie en een integrale vraagspecificatie opgesteld, voor zowel het gebouw als voor de sporttechnische inrichting. Vervolgens hebben wij de aanbesteding volgens een Europese niet-openbare procedure met dialoogmomenten uitgewerkt en begeleid inclusief de contractvorming van de aannemer.

Diensten #huisvestingsadvies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Gymworld
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.