Herontwikkeling
De
Morgenster

Sleeuwijk

Op de plek van de reeds verhuisde basisschool De Morgenster worden circa 40-50 appartementen ontwikkeld.

Op de plek van de reeds verhuisde basisschool De Morgenster worden circa 40-50 appartementen ontwikkeld.

Doordat de basisschool De Morgenster is verhuisd naar de nabij gelegen brede school, is de voormalige schoollocatie vrijgekomen. Deze centrale locatie in het dorp Sleeuwijk wordt geschikt gevonden voor de ontwikkeling van circa 40-50 appartementen. Het schoolgebouw is reeds gesloopt. Op basis van de uitgevoerde omgevingsdialoog wordt een nota van uitgangspunten vastgesteld. Vervolgens moet de locatie op een goede wijze in de markt worden gezet.

Voor deze ontwikkeling neemt abcnova het projectmanagement op zich. Dit houdt concreet de begeleiding van het in de markt zetten van de locatie in, waarbij de ambities verwerkt worden die gesteld zijn voor deze locatie. Belangrijk voor dit project is om de versnelling op te zoeken met een duidelijk plan van aanpak en een realistische planning. Zowel de bestuurlijke afstemming, als de afstemming met de klankbordgroep moeten een goede plek krijgen binnen het proces.   

Diensten #projectmanagement #gebiedsontwikkeling

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Herontwikkeling De Morgenster
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.