Het
Gastenhuis

Nederland

In opdracht van Amvest Living & Care Fund en Amvest Ontwikkeling zijn wij betrokken bij de realisatie van de verschillende Gastenhuizen in heel Nederland.

In opdracht van Amvest Living & Care Fund en Amvest Ontwikkeling zijn wij betrokken bij de realisatie van de verschillende Gastenhuizen in heel Nederland.

In opdracht van Amvest Living & Care Fund en Amvest Ontwikkeling zijn wij betrokken bij de realisatie van Gastenhuizen in heel Nederland. Het Gastenhuis biedt een liefdevol thuis aan mensen met dementie en recht op 24-uurs zorg vanuit ongeveer de huidige 20 locaties. Verschillende nieuwe locaties zijn in ontwikkeling. 

De Gastenhuizen worden volledig duurzaam gebouwd. Zo zijn ze gasloos en wordt er energie opgewekt via de zonnepanelen op de daken en WKO-bronnen in de grond. 

De ontwikkelingen in, Zwolle, Hoevelaken, Harderwijk en Bergen op Zoom zijn opgeleverd en bieden elk een thuis voor ongeveer 22 personen met dementie. In Roermond komen 20 appartementen waarvan twee voor (echt)paren, in Maastricht worden 42 appartementen gerealiseerd en in Voorschoten komen 22 appartementen. 

Voor de locaties in Leusden, Vleuten, Druten, Deurne, Warmond, Teteringen, Rode, Oosterbeek, Vlijmen, Bennekom, Kerkdriel, Harderwijk, Zwolle, Hoevelaken, Almere, Gornichem en Roermond waren wij in opdracht van Amvest Ontwikkeling verantwoordelijk voor de bestek- en contractvormingsfase, de directievoering en het kwaliteitstoezicht. In Bergen op Zoom en Maastricht zijn we, in opdracht van Amvest LCF (Living & Care Fund), verantwoordelijk voor het contractmanagement voor het realiseren van de Turnkey overeenkomsten en het kwaliteitstoezicht. Voor het Gastenhuis is Voorschoten zijn wij zowel betrokken bij de Bestek- en contractvormingsfase als bij het contractmanagement in de realisatie.

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Het Gastenhuis
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.