Hollandpark

Diemen

Hollandpark Diemen betreft een transformatie van een voormalige kantorenlocatie tot een nieuwe duurzame woonwijk met meer dan 3.000 woningen.

Hollandpark Diemen betreft een transformatie van een voormalige kantorenlocatie tot een nieuwe duurzame woonwijk met meer dan 3.000 woningen.

Amvest heeft het project Hollandpark te Diemen van 360 appartementen aangekocht. Het project is ontwikkeld is door Snippe Vastgoed Ontwikkeling te Diemen. De vrijesector huurappartementen bevinden zich in 4 appartementengebouwen in Toren 3, Blok 6, Toren 4 en Blok 7. Eind oktober 2016 is gestart met de bouw van Toren 3 en Blok 6.

Toren 3, een ontwerp van Cruzy Ortiz Arquitectos, met 15 lagen waarvan 13 woonlagen met 37 woningen. Op de begane grond bevindt zich een passage en een gallerij en de bergingen bevinden zich op de eerste verdieping. Blok 6 is ontworpen door bureau PPHP van Sjoerd Soeters en bestaat uit 2 delen van 9 woonlagen die samen een carré vormen met 164 woningen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen. Toren 4 heeft 15 lagen waarvan 14 woonlagen met 39 woningen. Op de begane grond bevinden zich de bergingen. Blok 7 bevat 118 woningen en bestaat uit 2 delen van 6 en 7 woonlagen die samen een U vormen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen. Medio december 2016 werd er gestart met de bouw van Toren 4 en Blok 7.

Holland Park is gelegen aan het Bergwijkpark in Diemen-Zuid op nog geen 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Het betreft de transformatie van een voormalige kantorenlocatie tot een nieuwe duurzame woonwijk met meer dan 3.000 woningen. Het is nu een klein stedelijk woongebied met moderne grachtenpanden, designappartementen, winkels en horeca.

abcnova was verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering. 

Diensten #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Hollandpark
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.