Hospice

Sleeuwijk

Een aantal vrijgekomen schoollocaties in Sleeuwijk zijn bestemd voor herontwikkeling, zo ook de locatie aan de Vlietstraat waar een hospice wordt ontwikkeld.

Een aantal vrijgekomen schoollocaties in Sleeuwijk zijn bestemd voor herontwikkeling, zo ook de locatie aan de Vlietstraat waar een hospice wordt ontwikkeld.

Een aantal vrijgekomen schoollocaties in Sleeuwijk zijn bestemd voor herontwikkeling, zo ook de locatie aan de Vlietstraat. Vanuit een bewonersinitiatief is de Stichting Hospice Altena opgericht, welke een hospice wenst te ontwikkelen in de gemeente Altena. De locatie aan de Vlietstraat, de plek van de oude gymzaal, in Sleeuwijk is hier volgens de stichting en de gemeente geschikt voor. Door middel van omgevingsdialogen wordt ook de omgeving betrokken bij het initiatief.

Het plan is om in de eerste helft van 2022 te starten met de bouw van het hospice dat kleinschalige, energieneutrale laagbouw met vier tot zes appartementen moet worden. In 2023 hoopt de Gemeente Altena de hospice te openen. 

abcnova neemt de projectleiding voor dit project op zich. We begeleiden een zorgvuldige omgevingsparticipatie en het voorbereiden van de bestemmingsplanprocedure. Een goede integratie van de opgehaalde zorg- en aandachtspunten uit de directe omgeving is nodig om de vervolgstappen te kunnen zetten richting het opstarten van de bestemmingsplanprocedure.

Diensten #gebiedsontwikkeling #projectmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Hospice
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.