Huisvestingsadvies
Libertas

Leiden

abcnova begeleidt Libertas Leiden om tot dit Lange Termijn Huisvestingsplan te komen.

abcnova begeleidt Libertas Leiden om tot dit Lange Termijn Huisvestingsplan te komen.

Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de ouderenzorg. Door de enorme vergrijzing die er aan zit te komen, ligt er een grote uitdaging voor de ouderenzorginstellingen. Zo ook voor Libertas Leiden, een kleinschalige zorginstelling actief in Leiden. Ze hebben een aantal woonzorgcentra en leveren thuiszorg. Om op de veranderende zorgvraag in te kunnen spelen is er behoefte aan een lange termijn plan op het gebied van huisvesting. Zo wordt inzichtelijk welke acties met betrekking tot vastgoed ondernomen moeten worden om de zorg te faciliteren die Libertas Leiden wilt bieden.

abcnova begeleidt Libertas Leiden om tot dit Lange Termijn Huisvestingsplan te komen. We organiseren verschillende sessies om samen met Libertas Leiden hun zorgvisie en strategie scherp te krijgen en een vertaling te maken naar de soort en benodigde huisvesting, om te kunnen voldoen aan de toekomstige zorgvraag. Met het analyseren van informatie, stellen van vragen, de afwegingen voor Libertas Leiden in kaart brengen en door vervolgens gestructureerd de opgehaalde informatie terug te leggen, wordt de uitdagende opgave en de betekenis van Libertas Leiden hierin steeds scherper. Zo komen we samen tot een zorgvisie en huisvestingsstrategie. Op basis hiervan bepalen wij de benodigde huisvestingscapaciteit. De strategie en capaciteit worden vervolgens tegen de bestaande huisvesting gehouden om inzicht te krijgen wat dit voor de bestaande huisvesting en eventuele uitbreidingen betekent. Met varianten en scenario’s voor de invulling van de vastgoed- en huisvestingsvraag ontstaat een voorkeursvariant, die vertaald wordt naar korte en lange termijn acties voor het vastgoed.

Diensten #huisvestingsadvies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Huisvestingsadvies Libertas
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.