IJsselheem

Kampen

IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie die vanuit zestien locaties in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland, Zwolle, Hattem en Heerde verschillende vormen van zorg en dienstverlening biedt. abcnova levert sinds 2018 vastgoedadvisering en projectmanagement.

IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie die vanuit zestien locaties in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland, Zwolle, Hattem en Heerde verschillende vormen van zorg en dienstverlening biedt. abcnova levert sinds 2018 vastgoedadvisering en projectmanagement.

IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie die vanuit zestien locaties in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland, Zwolle, Hattem en Heerde verschillende vormen van zorg en dienstverlening biedt. Op de locaties wordt een divers pallet van zorg aangeboden. Van kleinschalige zorghuizen midden in het centrum van Zwolle voor mensen met dementie, woonzorgcentra in wijken en dorpskernen met een volledig pakket aan zorg- en dienstverlening tot high care palliatieve zorg in de Isalaklinieken.

abcnova levert sinds 2018 vastgoedadvisering en projectmanagement. De advisering bestaat uit het opstellen en actueel houden van het strategisch vastgoedplan en de daaruit voorkomende uitvoeringsplannen. Het vastgoedplan geeft invulling aan de woonzorgvisie van IJsselheem op het gebied van toekomstbestendige woonconcepten, analyses voor de verwachte vraagontwikkeling naar zorgplaatsen op basis van de Actiz toekomstscenario’s voor de ouderenzorg, financiering, het scheiden van wonen en zorg, domotica en duurzaamheid. Vanuit het strategisch vastgoedplan ondersteunt abcnova bij de verwerving van nieuwe locaties in het werkgebied van IJsselheem om de groei- en transformatievisie fysiek vorm te geven.

Projecten die abcnova sinds 2018 voor woonzorgconcern IJsselheem heeft begeleid zijn o.a. het opstellen van een strategisch vastgoedplan, vraagprognoses voor wonen en ouderenzorg, dienstenconcept Margaretha te Kampen, transformatie en restauratie Theodorakapel te Zwolle en transformatieplan entree De Vijverhof te Kampen. Ook waren we verantwoordelijk voor de advisering en het projectmanagement inzake klimaatbeheersing en hittestress en advisering inzake ventilatie en de verspreiding van COVID. Verder werken we aan de verwerving, transformatie, restauratie en verduurzaming van de HBS in Kampen en zijn we verantwoordelijk voor het stakeholdermanagement met corporaties, gemeente en vastgoedpartijen in het werkgebied. In Zwolle begeleiden we IJsselheem tevens voor de verkrijging van een appartementsrecht en huurrecht voor zorgwoningen in een nieuw te bouwen complex in Stadshagen.

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
IJsselheem
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.