IKC
Groenewei

Meerstad

Ín de nieuwbouwwijk Meerstad, in de buurt van Groningen, komt het Integraal Kindcentrum (IKC) Groenewei.

Ín de nieuwbouwwijk Meerstad, in de buurt van Groningen, komt het Integraal Kindcentrum (IKC) Groenewei.

Ín de nieuwbouwwijk Meerstad, in de buurt van Groningen, komt het Integraal Kindcentrum (IKC) Groenewei. Het betreft een basisschool van Openbaar Onderwijs Groningen, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang van SKSG en een dubbele sportzaal van Sport050. De drie gebruikers komen in één gebouw van circa 4.200 m2 BVO. Het gebouw is ontworpen voor open onderwijs, waarbij zelfstandig en groepsgewijs werken wordt gestimuleerd. 

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en heeft aan de buitenzijde rondom het gebouw over de twee verdiepingen een luifel die op betonnen staanders gedragen zijn. Daarnaast heeft het IKC een duurzaam karakter. Zo is het gebouw gasloos en is het energieneutraal (ENG).

abcnova is, in opdracht van de gemeente Groningen en Openbaar Onderwijs Groningen, verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van de Europese niet-openbare aanbesteding voor de aannemer en installateur. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het projectmanagement in de ontwerpfase en de directievoering en het toezichthouden in de realisatiefase. Daarnaast doen wij financiële projectbepaking en zorgen wij voor de oplevering en nazorg. 

Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
IKC Groenewei
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.