IKC
Rummerinkhof

Haren

Nieuwbouw IKC Rummerinkhof in Haren zal onderdak bieden aan een Openbare basisschool kinderopvangorganisatie en een gymzaal.

Nieuwbouw IKC Rummerinkhof in Haren zal onderdak bieden aan een Openbare basisschool kinderopvangorganisatie en een gymzaal.

De Gemeente Groningen wil de kwaliteit van schoolgebouwen in de gemeente fors verbeteren. De realisatie van een nieuw Integraal Kindcentrum in Haren is daar een voorbeeld van. IKC Rummerinkhof in Haren krijgt een oppervlakte van 2.957 m2 BVO en heeft een multifunctioneel karakter. Het biedt onderdak aan een openbare basisschool, kinderopvangorganisatie en gymzaal.

Gasloos en engergieneutraal
Het project heeft een duurzaam karakter. Zo is het gebouw gasloos, energieneutraal(EPC=0) voor de gebouw gebonden installaties, voldoet het aan kwaliteitskader onderwijshuisvesting Ruimte OK en voldoet het gemiddeld aan de eisen van Frisse Scholen klasse B.

Het ontwerpteam is geselecteerd en binnenkort wordt gestart met het uitwerken van het Voorlopig Ontwerp. Het Schets Ontwerp bevat een groot dakterras, een hoofdentree en verschillende ingangen voor alle units. 

Van initiatiefase tot realisatie
abcnova is verantwoordelijk voor het opstellen van een Technisch Programma van Eisen, de selectie van het ontwerpteam en het projectmanagement van de ontwerpfasen. Daarnaast coördineren en bewaken wij de samenhang tussen de deelprojecten IKC, Peter Petersenschool en Verkeer op locatie Rummerinkhof.

Diensten #projectmanagement #tendermanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
IKC Rummerinkhof
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.