International
Campus
Group

Leiden

International Campus Group (IC), een van oorsprong Duitse vastgoedontwikkelaar in stedelijke woonconcepten voor studenten en professionals in Noord en Centraal Europa, heeft een nieuwe studenten residentie aangekocht in Leiden van Niersman Project Development B.V.

Het gaat om 394 woningen van verschillende afmetingen, gemeenschappelijke ruimtes en een tuin. Het aantal studenten in Leiden is groot en het aantal woningen steeds schaarser. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar toeneemt. The Fizz, zoals dit woonconcept van de International Campus Group heet, is goed verbonden met zowel het centrum van de stad, als het station, het Bio Science Park en de universiteit.

Kokon Architectuur & Stedenbouw B.V. heeft het gebouw ontworpen. Het moet een duurzaam gebouw worden, met zonnepanelen, een regenwateropvang systeem, warmtepomp en een beplant dak.

abcnova heeft in opdracht van International Campus Group het projectmanagement, Bouwdirectie en Toezicht van het project uitgevoerd.

Diensten #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
International Campus Group
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.