Bioscoop
Katwolderplein

Zwolle

Multifunctioneel gebruik, bioscoop met diverse zalen voor evenementen zoals congressen

Multifunctioneel gebruik, bioscoop met diverse zalen voor evenementen zoals congressen

Zwolle heeft op het nieuwe Katwolderplein aan de rand van het centrum een nieuwe bioscoop die tegemoet komt aan de wensen van de moderne bezoeker. Pathé Zwolle heeft negen zalen, ca 1.500 stoelen en een ruime parkeergarage. Het gehele gebouw inclusief zalen is rolstoeltoegankelijk. De bioscoop beschikt over het beste beeld met 21.9 Cinemascope en 4k-projectie.

Twee zalen zijn voorzien van het revolutionaire geluidssysteem Dolby Atmos, waarbij het geluid van alle kanten komt en zelfs kunt voelen. Tijdens het ontwerp is extra aandacht voor comfort geweest wat resulteert in perfecte projectielijnen en klimaatbeheersing in de bioscoop. Diverse zalen zijn uitgerust met event-voorzieningen voor presentaties en congressen, waardoor Pathé Zwolle ook zeer geschikt is voor de zakelijke markt.

Directievoering & toezicht

In september 2016 is het 1750 m2 grote casco gebouw opgeleverd waarbij abcnova heeft opgetreden als toezichthouder en directievoerder. Deze werkzaamheden zijn tezamen uitgevoerd met de coördinatie en realisatie van de parkeergarage, het openbaar gebied en de afbouwwerkzaamheden van Pathé Theatres.

Diensten #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Bioscoop Katwolderplein
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.