Kindplein
West

Ommen

Een volledig nieuw en energieneutraal Kindplein waarin drie basisscholen en een kinderopvang, inclusief naschoolse opvang, een onderkomen vinden.

Een volledig nieuw en energieneutraal Kindplein waarin drie basisscholen en een kinderopvang, inclusief naschoolse opvang, een onderkomen vinden.

In Ommen wordt een volledig nieuw en energieneutraal Kindplein gerealiseerd waarin de basisscholen GBS Guido de Bres, CBS Het Koloriet en OBS De Dennenkamp samen met kinderopvang De Kleine Kunst een nieuw onderkomen vinden. 

Breed aanbod voorzieningen

Op Kindplein West wordt een breed aanbod van voorzieningen rondom kinderen van 0 tot 12 jaar aangeboden. Hiermee biedt Kindplein West kinderen een passende onderwijsomgeving, waarbij ouders kunnen kiezen uit drie verschillende denominaties: gereformeerd, openbaar en protestants-christelijk. Naast de drie scholen wordt er ook een kinderdagopvang en buitenschoolse opvang aangeboden in Kindplein West. Hiermee kan een sluitend dagarrangement worden geboden en biedt het mogelijkheden om door te groeien naar integratie van opvang en onderwijs. 

abcnova is in opdracht van Scholengroep Hannah, opdrachtgever en bouwheer, verantwoordelijk voor het projectmanagement vanaf initiatiefase tot realisatie en nazorg. We hebben in de definitiefase het Programma van Eisen opgesteld en deze vervolgens omgezet naar een Vraagspecificatie (t.b.v. design en build). abcnova begeleidde en voerde de Europese niet-openbare aanbesteding uit voor de selectie van de aannemer. Inmiddels is de aannemer geselecteerd, De Groot Vroomshoop en zijn we als abcnova vanaf nu verantwoordelijk voor het contract & kwaliteitsmanagement voor de ontwerp- & uitvoeringsfase samen met de aannemer en de architect Bureau Noordeloos.

Diensten #contractmanagement #huisvestingsadvies #tendermanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Kindplein West
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.