Neherkade

Den Haag

In de Molenwijk in Den Haag is een nieuwe woongebouw gerealiseerd met een hoogte van 50 meter.

In de Molenwijk in Den Haag is een nieuwe woongebouw gerealiseerd met een hoogte van 50 meter.

Foto: architecten van Mourik

Aan de Neherkade nabij de Binckhorst in Den Haag is een nieuw woongebouw gerealiseerd (2021) met een hoogte van ruim 50 meter. Het programma betrof een omvang van ruim 15.000 m2 BVO. Het wooncomplex bevat veel verschillende type appartementen en bedient daarmee de vraag in zowel het geliberaliseerde als gereguleerde deel van de Haagse woningmarkt. In totaal bestaat het project uit 268 appartementen en commerciële ruimten op de begane grond. Op de elfde verdieping is een dakterras gerealiseerd met een fraai uitzicht op de binnenstad van Den Haag. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd en ruim voldoende capaciteit ten behoeve van moderne mobiliteitsoplossingen in deze binnenstedelijke omgeving.

abcnova heeft de opdrachtgever Coever Vastgoed b.v. ondersteund en ontzorgd in zowel het ontwikkeltraject als tijdens de realisatie en oplevering. Hierin bewaakten wij de gemaakte afspraken contractueel, inhoudelijk en technisch.

Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Neherkade
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.