Nieuwbouw
vier
scholen
in
Schothorst

Amersfoort

Voor de uitrol van de eerste vier projecten uit het Integraal Huisvestingsplan in Amersfoort werken vier schoolbesturen in de wijk Schothorst samen aan vervangende nieuwbouw.

Voor de uitrol van de eerste vier projecten uit het Integraal Huisvestingsplan in Amersfoort werken vier schoolbesturen in de wijk Schothorst samen aan vervangende nieuwbouw.

De basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in Amersfoort zijn gemiddeld meer dan 40 jaar oud. Dit betekent dat sommige gebouwen toe zijn aan renovatie of vervangende nieuwbouw. In de nieuwbouwwijk Schothorst zijn er zeven scholen die vervangen moeten worden. Deze zeven scholen vallen onder vier schoolbesturen: Stichting Meerkring (openbaar en algemeen bijzonder), KPOA (katholiek), PCBO Amersfoort (protestants-christelijk) en CorDeo Scholengroep (gereformeerd). De vier schoolbesturen sloegen de handen ineen en besloten samen te werken aan vervangende nieuwbouw.

Bij dit grootschalige project zal worden gestart met de nieuwbouw van Kindcentrum De Kei, waar scholen De Zevensprong en De Weesboom van Stichting Meerkring samen met kinderopvangorganisatie Ska zich zullen huisvesten. Daarna volgen nog drie projecten voor de huisvesting van de andere schoolbesturen.

abcnova is in opdracht van de vier schoolbesturen verantwoordelijk voor het projectmanagement van dit grootschalige, unieke project.

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Nieuwbouw vier scholen in Schothorst
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.