Nieuwbouw
voorziening
't
Laar

’s
Heeren
Loo

Julianadorp

De belangen van de verschillende zorgfuncties voor hoogwaardige ondersteuning mensen met een verstandelijke beperking.

De belangen van de verschillende zorgfuncties voor hoogwaardige ondersteuning mensen met een verstandelijke beperking.

beeld: hvdn architecten

's Heeren Loo draagt met hoogwaardige ondersteuning bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. In september 2009 heeft de Raad van Commissarissen van ’s Heeren Loo goedkeuring gegeven op het 'Voorstel Centrumvoorzieningen ’t Laar'. Hierin worden onder andere de ruimtelijke en financiële kaders aangegeven. Vervolgens zijn er afspraken gemaakt met een ontwikkelende aannemer om dit centrumplan te realiseren.

Centrumplan 't Laar

Het Integraal Programma van Eisen gaat onder andere concreet in op de functionele, ruimtelijke en technische aspecten van het centrumplan. abcnova heeft van de zorginstelling ’s Heeren Loo opdracht gekregen om samen met de toekomstige gebruikers het integraal Programma van Eisen voor het centrumplan ’t Laar te ontwikkelen.

Verschillende zorgfuncties

abcnova heeft de belangen van de verschillende zorgfuncties in het centrumplan behartigd en heeft geholpen met het zoeken naar synergievoordelen binnen de gestelde kaders van het 'Voorstel Centrumvoorzieningen ’t Laar'.

Het vastgestelde programma bevat 2170 m2 dagbesteding, 715 m2 zwembadvoorziening, 990 m2 horeca en 400 m2 kantorenhuisvesting. Ook is er 2200 m2 aan cliëntwoningen opgenomen in het complex.

Diensten #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Nieuwbouw voorziening 't Laar ’s Heeren Loo
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.