NoMa
House

Amsterdam

BREEAM-NL Excellent voor 12 verdiepingen tellend kantoorgebouw

BREEAM-NL Excellent voor 12 verdiepingen tellend kantoorgebouw

Het NoMa House, een twaalf verdiepingen tellend kantoorgebouw, staat voor North of Mahler en is een initiatief van Maarsen Groep en Beheer Brouwershoff. Met de bouw van het NoMA House wordt de eerste stap in de verdere ontwikkeling van de Amsterdamse Zuid-as over de Parnassusweg gezet.

Duurzaam ontwerp

Voor het kantoorgebouw is het BREEAM-NL Excellent ontwerpcertificaat behaald. Het gebouw wordt duurzaam verwarmd vanuit het warmtenet in Amsterdam, pv-panelen zorgen voor elektriciteit en LED verlichting, aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing zorgen voor verdere reductie van het energieverbruik.

Bouwbegeleiding

abcnova is verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding en monitort het behalen van de ambities op het gebied van energiebesparing, co2 reductie en goed water- en afvalmanagement.

Diensten #directievoering-en-toezicht #projectmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
NoMa House
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.