Offem
Zuid

Noordwijk

Ontwikkeling nieuwbouwwijk Offem Zuid in de gemeente Noordwijk.

Ontwikkeling nieuwbouwwijk Offem Zuid in de gemeente Noordwijk.

In de nieuwbouwwijk Offem Zuid in de gemeente Noordwijk, in het verlengde van de Voorstraat, worden in totaal ongeveer 750 woningen gerealiseerd door 3 ontwikkelaars. In opdracht van de gemeente Noordwijk hebben de juristen van abcnova advies uitgebracht voor de ontwikkeling van het meest westelijke gedeelte van de ontwikkelingslocatie Offem Zuid. Dit betreft een woningbouwontwikkeling van in totaal 55 woningen in diverse klassen, inclusief aanleg van openbaar gebied door de gemeente. Voor het ontwerp van de woningen is de locatie als uitgangspunt gebruikt. Zo is er rekening gehouden met het landschap en met de typerende Noordwijkse architectuur.

De juristen van abcnova hebben advies uitgebracht en ondersteuning geboden bij het opstellen van de (posterieure) ontwikkelings- en exploitatieovereenkomst tussen de gemeente Noordwijk en een ontwikkelaar met het oog op de ontwikkeling van het meest westelijke gedeelte van de ontwikkelingslocatie Offem Zuid. Onze werkzaamheden bestonden uit het opstellen van een conceptovereenkomst, een beoordeling van wijzigingen (ten opzichte van andere documenten) en een beoordeling op schaduwwerking Exploitatieplan. Dit heeft geleid tot een posterieure overeenkomst, die het karakter van een ontwikkelings- en exploitatie-overeenkomst heeft.

Diensten #gebiedsontwikkeling #juridisch-advies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Offem Zuid
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.