Onderwijscampus
Arnhem

Briant College, De Ommezwaai en Sporthal

Ontwikkeling van een campus voor speciaal onderwijs aan de Bethaniënstraat in Arnhem.

Ontwikkeling van een campus voor speciaal onderwijs aan de Bethaniënstraat in Arnhem.

Na een periode van haalbaarheidsstudies en heroverwegingen van eerdere plannen is met de Gemeente Arnhem besloten een onderwijscampus te realiseren. De onderwijscampus aan de Bethaniënstraat omvat drie deelprojecten: een renovatie met nieuwbouw uitbereiding van het Briant College (speciaal voortgezet onderwijs), een nieuwbouwlocatie voor De Ommezwaai (speciaal onderwijs en BENG) en een Sporthal (ENG, KVLO en NOC-NSF). Het Briant College heeft tijdens de realisatie van de school gebruik gemaakt van tijdelijke huisvesting in de ‘oude’ Ommezwaai, waardoor een gefaseerde realisatie mogelijk is gemaakt.

abcnova heeft namens De Onderwijsspecialisten en de gemeente Arnhem de projecten begeleid en was verantwoordelijk voor het opstellen van een Plan van Aanpak, het opstellen van een Programma van Eisen, een stichtingskostenraming, het adviseren over de toe te passen bouworganisatie- en contractvorm, het aanbesteden van de architect, adviseurs en aannemers, het begeleiden van het ontwerp- en uitvoeringsproces en het integraal bewaken van de GROTIK-aspecten. Tijdens de bouw heeft abcnova de directievoering, contractmanagement, bouwtoezicht en kwaliteitsmanagement verzorgd.

 

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht #haalbaarheidsstudie #projectmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Onderwijscampus Arnhem
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.