OV-terminal

Utrecht Centraal

Eén overdekte terminal voor trein, tram en bus

Eén overdekte terminal voor trein, tram en bus

Het nieuwe Utrecht Centraal, nu nog verbonden met Hoog Catharijne, wordt een zelfstandig gebouw met aan beide zijden een entree met stationspleinen en een promenade over de sporen.

Veel stakeholders

Voortschrijdend inzicht weegt zwaar bij dit jaren omvattend bouwproject. In opdracht van ProRail treedt abcnova op als hoofddirectievoerder, draagt zorg voor de begeleiding en aansturing van het realisatieproces en onderhoudt het contact met de vele stakeholders voor dit project.

Elke fase anders

OVT Utrecht wordt een afzonderlijk gebouw in een dichtbebouwde stationsomgeving. Fase voor fase wordt de terminal in gebruik genomen om de reizigers en omgeving zo min mogelijk te belasten. De haldelen verschillen sterk in aard: voor een deel betreft het een renovatie, andere delen worden weer compleet nieuw gebouwd.

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
OV-terminal
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.